Barion Pixel

Végtére is karnevál… a február a mulatságok, a tél elűzésének időszaka

A közeledő hétvégétől karneváli meglepetésekkel várunk minden illat- és ékszerkedvelőtszentendrei Rakuboltunkban.

A karneváli meglepetés csomagunk tartalma egy finom illatú Natur parfüm és egy Mindii nyaklánc vagy gyűrű, extrán kellemes áron!

végtére is karnevál fehér-aranymindi aranypirosvégtére is kék-zöldmindi z2

Ajándék Neked és Neki!  Valentin napra is meglepheted a párodat egy csodás, egyedi illattal és különleges tervezésű ékszerrel már 1900 Ft-tól, akár INGYENES házhozszállítással,elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciával a webshopból is!

karnv pirosmindii kék barna, santálhoz

Ha nincs ötleted, mit ajándékozz, vagy magadat szeretnéd meglepni, akkor is nézz szét webáruházunkban, ahol olyan egyedi illatokat és ékszereket találsz, amelyekkel garantált lesz a siker!

végtére is lépcsőnvétére is karnevál fekete és fehér

Sőt, 2015 február 13-án, délután 13 és 17 óra között 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a Valentin napi, szerelmi vallomással felérő csomagjainkat a szentendrei boltunkban. Gyere el, Szentendre februárban is csupa gyönyörűség! Ne maradj le, 4 órád lesz nálunk is a válogatásra! Várunk a Rakumanifestations-ban a Fő tér 6. szám alatt a Kovács Margit múzeum kávézójával szemben!

mindiiii lilazöldmindi színes vízalatti

mindiiii zéskvégtére is karnevál piros szegfűmindiii piros fekjasmin2

karnevál 4mindiii szinesmindiiii kézen

mindi ékszer sárgák

és kedvencünk egy helyes,  arcát vállaló velencei polgár kávé szünetben : ) karnevá6

A  2015-ös Velencei karneválon Puskás István, egy debreceni nagyon kedves barátunk járt, a csodás fotókért, különleges velencei pillanatokért hálás köszönet neki!

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.