Csészék párban, férfi női minőségeket megjelenítve kerámia edényeken

14800 Ft

Eljegyzési, esküvői ajándéknak keleten nagy hagyománya van a páros csészék ajándékozásának.

Az együtt teázás, együtt elmélkedés lecsendesedés remek alkalom a feltöltődéshez akár a nap indításanál, vagy a munkából hazaérkezés és az új napszakasz indításánal. Ehhez kiválló készlet ez a páros csésze teatálcával.

Autentikus, egyedi kézzel formázott kis Shencha teás készlet teatálcával együtt. A forma természetes, lecsendesült, Wabi… , friss és egyszerű nyugalmat áraszt, rusztikus szépséggel telített.

A szín és a felület összességében törékeny eleganciát, tényleges egyediséget ad. Mint általában a raku tárgyak felülete nem hibátlan, és mégsem kitalált, hanem a technika természetes velejárója szerint esetleges. (Ez a technika elfogadja az emberi döntés korlátait, nyitott az emberi szándékon túli effektusokra). Van úgy, hogy elnagyoltnak,  durvának tűnik, pedig éppen hogy kifinomult, kifinomultabb mint ami tüntetően az – mondjuk egy rokokó teáscsésze. Ez rejtetten az.

Leírás

IMG_6585 csészék ragyogón vízj2 csészék vízjeles

Amikor japán teákről és a japán teához használatos csészéről teáscsészéről beszélünk, olyan tárgyat helyezünk figyelmünk középpontjába, ami eltér az általunk eddig teaiváshoz használt eszközöktől.

Az ár természetesen 2 db kis cseszet, és egy tea tálcát tartalmaz, dekoraciok nélkül.

További információk

Tömeg 90-1200 g
Méretek 22 × 12 × 7 cm
Forma

Raku Keramia Tipus

Anyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csészék párban, férfi női minőségeket megjelenítve kerámia edényeken” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…