Barion Pixel

Raku kerámiáim az Otthon magazin 2013 márciusi számában

SKMBT_C25313030720140

A magazin Húsvéti színjáték című cikkében a főszerepet a tojás energikus sárga-fehér színpárosa kapta . Ezt az életvidám, a tavasz és a húsvét közeledtét hirdető színkombinációt még erőteljesebbé elegánsabbá tette az a finom kis inteligens szürke, mely kiváló érzékkel helyet kapott a kombinációban.

vágott kerámiás oldal

A  sárga energiák a konyhában és az étkezőben feltöltenek,  étvágygerjesztő sőt  emésztés serkentő hatásúak, itt  a sárga és a hófehér teríték kombinációja még erőteljesebbé teszi a sárga ragyogását, és a fehér tisztaságát.

A teríték kerámiái Raku stílusban készültek,  az én munkáim, ahogy a gyerekszobában lévő  lámpa is.

SKMBT_C25313030720090

A sárga otthonos melegségét,  derűs játékos  környezet teremtő képessége jól használható, sőt  egyenesen elmaradhatatlan színfoltja az örökmozgó kicsik, és a nagyobb gyerekek szobáinak. Ha róluk van szó bátran használható.

A sárgával  intenzív hatása miatt azonban óvatosan bánjunk, igen kifinomult ízlést igényel javasolja a Styling Torma Beatrix, akinek hálás köszönetem a szépen megkomponált különleges környezetért melyben elhelyezte a Raku kerámiáimat, és a fotósnak Téglássy  Zsuzsannának is köszönet a nagyszerű munkáért.

Styling : Torma Beatrix

Fotó : Téglássy Zsuzsanna

Raku kerámiák : M. Szabó Anikó

 

1 Replies on Raku kerámiáim az Otthon magazin 2013 márciusi számában

  • Adrienn szerint:

    Gratulálok a kerámiákhoz Anikónak és a stílushoz Beatrixnak!:) Az eredmény magáért beszél.

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.