Barion Pixel

Aroma mécseseim és Feke Pál

duplán mécses1

Egy szívmelengető együttműködés eredményét szeretném megosztani veletek. Ha ismeritek a munkáim, tudjátok, hogy kedvenceim az aromamécsesek különféle motívumokkal, ásványokkal díszítve. Ebbe a designba szeret bele sok kedves ismerősöm, vásárlóm. Egyedi kívánságaitokat is szívesen szoktam teljesíteni, feliratozva személyre szólóan, saját elképzelésekkel. Izgalmas, érdekes feladat a megrendelő álmait- vágyait megértve, egyeztetni a forma és szín irányokat, elkezdeni a munkát és élvezni a közös folyamatot!

feke pál bolti 2 bolti 2feke pál

Talán még izgalmasabb, ha két művész, két művészeti ág találkozik és indul el egy közös együttgondolkodás. Így történt ez akkor is, amikor a jól ismert színész-énekes, Feke Pál tért be hozzám a kis szentendrei boltomba. Különleges volt az ismerkedés: az első egyedi kerámia megrendelését  meglepetésnek szánta kedvesének! Később barátainak és a nagyobb közönségnek szánva újabb terveket indított el. Izgalmas volt figyelni a célt, ahogy egy fiatal színész az üzenet megfogalmazásán gondolkodik, majd a forma- és motívumvilágok közül mit választ, hogyan szeret bele a raku természetes folyamatain keresztül születő esetleges, megismételhetetlen színekbe és felületekbe.

A művész választásából három különböző formájú és motívumú grandiózus aromalámpa és egy új design füstölőtartó született

.pali életfás 2 család szimból1

Mindegyik kerámiával egy gondolat közvetítése volt a cél.

Az életfa, a család és az öt világvallás mind olyan általános érvényű szimbólumok, amelyek jelen, múlt és jövő összefonódása révén, egymás elfogadásának fontosságára  a raku  esetlegességével pedig a  belső egyedi értékeink felismerésére szeretné felhívni a figyelmet.

pali életfás1 feke pál cimke

füstölötartó1 füstölőtartó kettes

A tárgyak megvásárolhatók a szentendrei boltunkban, gyertek látogassatok ki hozzánk egy kellemes séta a Duna-parton egy finom ebéd valamelyik kedves étteremben, egy szép színes különleges illatos Raku design kerámia az otthoni komódra kis asztalra, kellemes fények illatok a mindennapok egyre fényhiányosabb időszakába!

Szeretettel,

M. Szabó Anikó

Raku design szakértő

feke pál mécse üzletben aroma feke pál

 

4 Replies on Aroma mécseseim és Feke Pál

 • Somogyiné Víg Éva szerint:

  Anikó!
  Nagyon szép tárgyak kerülnek ki a kezeid közül. Öröm legeltetni a szemet rajtuk.
  Szívből gratulálok!!!!
  Éva

 • Dr. Pap Miklós szerint:

  Kedves Anikó!
  Megnéztem az üzleted raku ajánlatait. Ismételten gratulálok az új fejlesztésekhez! A raku felszerelésem együtt van, az inspirációid is hatnak: talán folytatom a tervezést és készítést.

  Sokszor üdvözöl: Pap Miklós, Debrecen; 2015. november 14.

 • Krisztina szerint:

  Kedves Anikó, pont egy hete, hogy szentendrei üzletében jártam és pont egy „ásványbetétes” aroma-mécsestartóval gyarapítottam a raku kollekciómat, így többszörösen is megörültem a fenti bejegyzésének. Most is ég egy mécses az Ön alkotásában, ami a szürke vasárnap délután méltó kelléke. További jó munkát és sok inspirációt kíván: Deák Krisztina

  • M. Szabó Anikó szerint:

   Kedves Krisztina!

   Nagy örömmel tölt el, hogy a szürke délutánokat színesebbé teheti a mécsesem, köszönöm a kedves bíztató szavait is, és kérem ne haragudjon, hogy csak most válaszolok! Van úgy, hogy későn, vagy egyáltalán nem kapom meg az üzeneteket, nem tökéletes a webes rendszer itt, ezért csak most tudok visszajelezni.

   Szeretettel várom a későbbiekben is,(most a téli nyitva tartás miatt márc. 13.ig csak hétvégeken vagyunk nyitva) addig is kellemes, vidám napokat kívánok!

   Üdvözlettel,

   Anikó

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.