Raku kerámia szappantartó – Arhaic / 5. 6. 7.

4800 Ft

Egyedi kézzel formázott egyszerű, különleges dísze a fürdőszobának.

A forma természetes, lecsendesült, Wabi… , friss és egyszerű nyugalmat áraszt, rusztikus szépséggel telített.  Az esetlegesség, a szín és a felület összességében törékeny eleganciát, tényleges egyediséget ad,  és mint általában a raku tárgyak felülete nem hibátlan, és mégsem kitalált, hanem a technika természetes velejárója szerint esetleges. ( Ez a technika elfogadja az emberi döntés korlátait, nyitott az emberi szándékon túli effektusokra). Van úgy, hogy elnagyoltnak  durvának tűnik pedig éppen, hogy kifinomult, kifinomultabb mint ami tüntetően az, mondjuk egy rokokó teáscsésze . Ez rejtetten az.

A formák rendelhetők ! 🙂  A szín a máz esetlegességéből adódóan nem reprodukálható, csak kérés szinten megfogalmazható ! .. 🙂 

 

Leírás

 

Kreatív inspirációk.

A formákból árad az egyszerűség és  a nyugalom melyet jól kiemel  a mázak matt szárazsága  feltűnően  nyers rusztikus szépsége .

Tetten érhető kidolgozásában az estlegesség, az akaratlagos hiba, mely összességében törékeny eleganciát, tényleges egyediséget ad a kész darabnak.

További információk

Tömeg 200 g
Méretek 15 × 8 × 2 cm
Technika

Raku Keramia Tipus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Raku kerámia szappantartó – Arhaic / 5. 6. 7.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük