Raku aromamécses Főnix jelképppel

26800 Ft

Főnix az égi tűz, a Nap, az örök megújulás és a hallhatatlanság jelképe most raku  aromamécsesen.

Főnix az égi tűz, a Nap, az örök megújulás és a hallhatatlanság jelképe most raku  aromamécsesen.

Az ősi Egyiptomban az újjászületett Ozirisz halhatatlan, mindent beragyogó lelkeként tisztelték, Kínában a Feng-huang néven ismerték, és a madarak királyának tartották.

A fény az aranyló tűz  éltető meleg fényével tör felénk a térbe, lenyűgözve, magára szögezvén a tekintetünk, a fölötte elhelyezkedő víztartály öblös, mély, melyben a víz aroma olajok párologtatására alkalmas. Különleges illatokkal emelhetjük a tér minőségét . a főnix esetében a mirhát, fahéjat santált ajánlanám kifejezetten, de természetesen egyéb illatok is mint menta citromfű  stb. 

Fényes és egyszerű, nyugalmat áraszt.

Tetten érhető kidolgozásában az estlegesség, az akaratlagos hiba, mely összességében eleganciát, tényleges egyediséget ad a kész darabnak.

A mécses egyedi tervezésű kizárólag kézműves technikával saját kezemmel készült darab.A forma természetes, lecsendesült, Wabi… , friss és egyszerű nyugalmat áraszt, rusztikus szépséggel telített. Az esetlegesség, a szín és a felület összességében törékeny eleganciát, tényleges egyediséget ad, és mint általában a raku tárgyak felülete nem hibátlan, és mégsem kitalált, hanem a technika természetes velejárója szerint esetleges. ( Ez a technika elfogadja az emberi döntés korlátait, nyitott az emberi szándékon túli effektusokra). Van úgy, hogy elnagyoltnak durvának tűnik pedig éppen, hogy kifinomult, kifinomultabb mint ami tüntetően az, mondjuk egy rokokó teáscsésze . Ez rejtetten az.

( Az ár természetesen csak a mécsesre értendő, dekorációk nélkül ! )

 

További információk

Tömeg 800 g
Raku Keramia Tipus

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Raku aromamécses Főnix jelképppel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük