Barion Pixel

Tavaszváró hangulatban

Kedves mindenki, aki velünk van ezen az oldalon, sok szeretettel üdvözöllek.
Remélem jól vagytok, és találtok örömöket ebben az időszakban is, ami nem kis kihívások elé állít bennünket.

Tavaly sikerült nekem is átesni a covid19 fertozésen. Igaz, én voltam olyan szerencsés, hogy inkább hosszú pihenésre ítélt, mint sem komolyabb tünetek elviselésére…, hálás is vagyok érte azóta is!
Túl jutva ezen a tapasztaláson is, hálával kezdhettem az új évet, tervezhettem az új formákat és színeket, persze, hogy ne legyen egyszerű, természetesen a kemencém is tönkre ment már karácsony előtt, így különböző kényszer megoldások alkalmazásával tudok dolgozni, de van ígéreten egy új kemencére, ami remélhetőleg márciusban el is készül, ami segít ezt is elviselni…

Addig is hétvégeken nyitva vagyunk, és igaz a farsangi álarcok lassan lekerülnek a polcokról, mert itt a böjt 40 napja, és koncentrálhatunk a testi lelki megújulásra, de addig is mutatok még párat télűző bolti hangulatunkból. Az álarcok is megvásárolgatók, hazavihetők, webshopból is.

Remélem ezek a színek és formák is segítenek a tél a nehezebb időszak átvészelésében, gyertek látogassatok meg  Szentendrén, vagy írjatok meg, miben tudok segíteni.


Sok szeretettel, jó egészséget, sok jó kedvet kívánok, szép napokat, üdvözlettel!

M.Szabó Anikó

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.