Barion Pixel

Szentendrei Raku ügyelet húsvét szombaton

Sziasztok, erre a kialakult helyzetre való tekintettel, biztosan tudjátok mi is csatlakoztunk az otthon maradókhoz, Így március 17.-től nincs nyitva a szentendrei Raku boltunk, amíg jobbra nem fordul a helyzet, remélve, hogy ezzel is segítjük a járvány terjedésének lassulását.

Azóta eltelt 3 hét, és nagyon közelít a húsvét, több megrendeléssel is elkészültem, és futárra már nem tudom bízni, holnap munkaszüneti nap, Nagypéntek, egy ügyeleti nyitvatartási időt gondoltam ki, április 11.én szombaton  11-14h.ig kesztyűben és maszkban, tarva a 1,5 m távolságot, várlak benneteket, tojások,  húsvéti tálak, madarak, kaspók és egyéb tárgyak átvételére.

Természetesen ezen a hétvégén a szentendrei, vagy nagyon a közelben lévő vásárlókat biztatom most, mert biztosan tudjátok már, hogy húsvét hétvégéjén Szentendre zárva tart, nem fogad a város Polgármesteri határozatra turistákat ahogy Tihany, Tokaj, Szarvas, Hollóháza … és  még pár kedvelt turistahely sem.

Es ezen túl, különösen az online, webshopos rendelésre biztatlak benneteket, ha bármi kérdésetek van írjatok, a készletből is tudunk válogatni, es helyes kis friss tavaszi csomagokat összerakni, es keddtől ismét futárral házhoz szállíttatni.

Nagyon vigyázzatok magatokra, egymásra, a közelben levő idősebbekre,
Sok-sok szeretettel gondolok rátok, bízva a helyzet mielőbbi normalizálódásában, és a kedves viszontlátásban!

Üdvözlettel,

Szép tavaszi napokat kívánva, M.Szabó Anikó

L

 

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.