Barion Pixel

Madáritató

 

[singlepic id=169 w=150 h=150 float=left]

„Az ember és a környezete egy” … egy  keleti mondás szerint.  A kertek tudatos kialakítása,  ahol a természet alapvető törvényeit figyelembe vesszük különleges aura alakulhat ki, melyben könnyű pihenni,  regenerálódni, és még ihletet kapni is ..:)  A legkisebb zöldfelület  is szolgálhat kibővített élettérként, és éltető, építő erővel ajándékozhat meg bennünket.

A  zöldfelületek, virágok ,  fűszernövények elengedhetetlen, éltető eleme a víz.  A kertben kis tó, kút,  és egy madáritató  is kellemes vízfelületet jelenthet. A madáritató még a legkisebb kertben is elfér, a benne lévő víz energiát ad, és odahívja a környék madarait, …a  madár, és csendes szemlélőjének örömére …:))

[singlepic id=170 w=240 h=240 float=left] [singlepic id=171 w=240 h=180 float=left]

Ezt  a madáritatót ezen a nyáron készítettem kézzel, korongozás nélkül, raku mázzal, akkor még nem sejtettem, h. ilyen csapadékos nyarunk lesz sajnos, ennek ellenére azért remélem sok örömöt jelent.

A fotóért hálás köszönet  Adikának, akinek az édesanyja kapta szülinapjára a családtól,  és a szépen kialakított  kertjük egyik  kedves színfoltja , ahogy a képeken is látszik  ..:))

Még egy fotó, a  mázazás előtti állapotáról:

[singlepic id=172 w=240 h=240 float=center]

3 Replies on Madáritató

 • Halmágyi Edit szerint:

  Szia Anikó!

  Nagyon tetszik az itató. Régóta szeretnék valami szép itatót, mert megfigyeltem, hogy pl. a rigók minden fűlocsolás után fürdeni jönnek. Nekem készíts légy szíves egy ilyen tálat.
  A közös kapcsolatunkon keresztül majd eljut hozzám. Üdvözlettel
  Edit

  • M. Szabó Anikó szerint:

   Szia Edit, örömmel készítek neked itató!..:))
   üdv. Anikó

 • Petró Hanna Beáta szerint:

  Kedves Anikó!

  Gyönyörű ez a madáritató! Mennyibe kerül és hogy lehet hozzájutni? Nálunk nagyon sokféle madár él a kertben, kisebbek, nagyobbak egyaránt. Nekik szeretnék itatót illetve fürdetőt is egyben.
  Köszönöm!
  Hanna

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.