Barion Pixel

Levendula előnyök és erények

levendula01

Botanikai név: Lavandula angustifolia

Termelési mód: Levendula illóolaj előállított finom vízgőz desztillációval

ILLAT LEÍRÁS: Elegáns rusztikus illat, virágos, lágyszárú.

Előnyök és erények: A levendula illóolaj finom egyik rugalmas aromaterápiás olaj az illóolajok között. Alkalmas a legtöbb fiatal és törékeny lélek megnyugtatására, és a lehető legjobb,  növényi világ ..egy kis üvegben!:

Ez egy kiváló általános, egyfajta csodaszernek otthon mindig elérhető, és üdvözlendő olaj.

250px-LavenderEssentialOil  170993

Levendula illóolaj finoman  elsőként elősegíti a gyógyulást és a fájdalom enyhítésére is alkalmas: sőt  nyugodtan használható égési sérülések, napégés, viszketés, szúnyogcsípés vagy csalán viszketés esetén is.

Ez is egy fertőtlenítőszer, amelyet lehet közvetlenül a bőrre helyezni kényelmetlenség nélkül,  gyermekeknek is. Taszítja a rovarokat és a tetveket. Használható illatos fürdőbe amitől nyugtató, és pihentető  alvás lesz. Pihentető az ideges gyermekek, tinédzserek , stresszes élethelyzetben lévők számára, ez is egy kedves társ, a depresszió  elszigeteltség,  vagy  nehéz személyes helyzetben lévők esetében.

Végül, az illóolaj természetesen keverhető parfümökbe és az otthoni párologtatása is javasolt, kellemesen illatos, és tökéletesen tisztítja a teret.

Porszívózás  után is 2-3 csepp a párologtató rendszerbe! Az alkalmazások a finom levendula illóolaj esetében végtelenek. Felfedezd fel a mindennapi előnyeit.

Még néhány ötlet , érdemes foglalkozni a szinergiával:

Lehet társítani a  finom levendula illóolajat: .

Borsmentával,mely megnyugtat ,  vagy emésztési migrénes problékmákra is kiváló .

Citrom illóolajjal taszítják tetveket,  gombás fertőzés esetén is hatékonyabb, vagy a fájó gyomornak enyhet adó .

Szantálfa illóolaj visszatérő zaklató gondolatok enyhítésére,  megnyugtatja a testet és a lelket, feléleszti a szunnyadó szellemiséget és az életerőt. Parfüm használathoz:

Megjegyzés: tipikus fej, virágos, könnyű-és lágyszárú, a mögöttes hangok az erdőben…

Az összetétel sok friss víz és illat mennyiségétől függően klasszikus vagy modern stílus keverhető, Nők és Férfiak részére egyaránt. 

Üzletünkben és a webshopban is illóolaj, szappan, fürdősó natúr krémdesodor és illatzsák formájában is megvásárolható, sőt kerámia mécseseket is találsz, a párologtatáshoz.

Levendula-menta szappan aromalámpa, türkiz üveggel juhh mécses 

lámpás

67744_498951920174311_1865267038_n

levendula-kecsketejes szappan

levendula

szarvas ahhattal

 

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.