Barion Pixel

Hogyan laknak vajon nálatok a ..kerámiák, van róla fotótok, van kedvetek megosztani velünk? :)

Kedves raku kerámia kedvelők ..:)  
Lassan két éve hoztuk létre az oldalt, és sokatokkal személyes kapcsolatban is vagyunk, van akikkel kevésbé.
Készítem a kerámiákat, még fotókat is,  küldöm róluk a hírlevelet .. remélem örömmel fogadjátok, 🙂 és a vásárlás után van némi visszajelzésem, néha még fotót is kapok vissza, de az inkább kevesebb, mint amennyire érdekel, hogyan laknak nálatok ? ..:)
Ehhez kérném a segítségetek, kérlek benneteket  készítsetek  fotót az otthoni kedvenc raku tárgyaitokról, és ha legalább  egy 1/2 mondatban mellé írnátok miért szeretitek, ( természetesen bővebben is lehet, ..:) nagyon-nagyon örülnék neki !!! 🙂
A fotót átkülditek nekem, vagy a facebookon is zajlik a játék, oda is könnyen feltölthetitek az Ypszilon oldaára, akkor már   játszunk is, és mi a  fotót beküldők  között hálából kisorsoljuk ezt a zöld üveges bőség, gazdagság színekben világító mécsest.
( A  facebookon  az oldal lájkolói és megosztói között, még egy szappan és szappantartó kisorsolásával is szeretnénk kedveskedni..:)
Remélem van kedvetek , 🙂 és remélem nem nagy kérés ez tőlem, a mécseshez még egy finom illatú aroma olajat is csomagolunk ! …egyeztethetünk az illatot illetően. 🙂
Kíváncsian várom a fotókat, addig is szeretettel üdvözöllek benneteket. M. Szabó Anikó

Hozzászólás írása

Your email address will not be published.