A megrendelési folyamat során a következő átvételi módok közül választhatsz (Zárójelben a hozzá választható fizetési mód olvasható):

  1. Személyes átvétel. (Fizetés átvételkor készpénzzel)
  2. Levél, vagy csomag küldemény (Lehetséges fizetési módok: bankkártya, átutalás : KH bank : 10403428 50526557 74751001, Arany Lian Kft 
  3. Postai utánvét – (Fizetés az áru átvételekor a futárnak készpénzzel)

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-17 óráig. A munkaidő lejárta után beérkező megrendelések feldolgozására a következő munkanapon kerül sor. Ügyfélszolgálatunk legkésőbb 2 munkanapon belül telefonon vagy e-mailben visszaigazolja, hogy mikor kerül teljesítésre a megrendelés. Általánosságban az átfutási idő a megrendelés visszaigazolásától (előre történő utalás esetén az összeg beérkezésétől) a teljesítésig – az átvétel módjától illetve a pillanatnyi készlettől függően – 1-14 munkanap. A visszaigazolásban tájékoztatjuk megrendelőinket a teljesítés pontos dátumáról.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén az összeg visszautalásra kerül.

Kiszállítás, csomagküldés szolgáltatásunkról

A szállítással kapcsolatos megrendeléseket a Magyar Posta és a Long futár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű lehet pl. munkahelyi címet megadni, ha van rá lehetőség. Amennyiben nem tudja átvenni, a Posta értesítőt hagy az Ön részére, hogy a megadott postafiókon személyesen átveheti a megrendelt árut.  Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Kérjük, átvételkor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni a csomagot, és a termékeken észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Kiszállítási díjak

A szállítási díj a megrendelt termékek összegétől, valamint a fizetés  módjától függően az alábbiak szerint alakul:

  • Levélpostai küldemény (az ár a rendelés összsúlyától függően változik 250g-ig : 790.- Ft; 500 g-ig: 1050.- Ft;
  • 1kg-ig: 1250.- Ft;  1
  • kg felett: 1875.- Ft)
  • 5kgfelett csomagonként 3800.- FT
  • Utánvétes kiszállítás díja országosan 5kg-ig 2.875.- Ft fölötte egyedi árat adunk, a szállító céggel egyeztetve.

Lehetőség van a termékek személyes átvételére 2014. augusztus 14-től Szentrendre Bogdányi u.8.sz.szám alatti új RakuManifestation nevű üzletünkben a megrendelés visszaigazolása és vásárló előzetes értesítése után. Ebben az esetben a megrendelt termékeket szállítási költség természetesen nem terheli.

Webáruházunk külön csomagolási költséget nem számít fel a Magyarországra beérkezett megrendelésekre, a külföldi szállítás egyedi áron, egyedi csomagolási díj felszámításával történik..