Geránium-Levendula Krémdezodor

1 650 Ft

Krémdezodorjaink kizárólag szódabikarbónát és shea-vajat tartalmaznak, így egyszerre hidratálnak és fejtik ki nedvességmegkötő hatásukat.

Leírás

Krémdezodorjaink kizárólag szódabikarbónát és shea-vajat tartalmaznak, így egyszerre hidratálnak és fejtik ki nedvességmegkötő hatásukat. Krémes és könnyed állaguknak köszönhetően úgy hatnak, hogy inkább illatosítanak, és semlegesítik a szagokat, mintsem, hogy eltömítenék a pórusaidat, azonban a hozzáadott szódabikarbóna vízmegkötő hatásának köszönhetően mégis enyhe izzadásgátló hatással bírnak és 12 órán át védenek a kellemetlen testszagok ellen.

100%-ban természetes anyagokból állítottuk össze őket, így garantáltan parabén-, alumínium-, cinksó- illetve mindenféle kémiai vegyülettől mentesek.

Gerániumolaj tartalma miatt kellemes rózsás-fűszeres virágillata van, így leginkább hölgyeknek ajánljuk. A levendulaolaj tartalmának köszönhetően pedig fertőtlenítő hatású.

Dezodorjaink használatával elősegítheted, hogy a méreganyagok természetesen tudjanak távozni a szervezetedből. Természetes védelem egész napra!