Szentendre a konyhában

1 990 Ft

Leírás

“Szeretettel ajánlom figyelmükbe a Szentendre a konyhában című szakácskönyvet, melyben e soknemzetiségű város több száz éves receptjeit fogalmazták újra a szerzők. Az illusztrációkhoz a művészváros iparművészeinek kerámiáit, textiljeit használták. Hagyomány és kortárs művészet egy lapon, ez Szentendre ma. Ízleljék meg Önök is!”
– Gyürk Dorottya, Szentendre kulturális alpolgármestere”

A fehérboros borsóleves raku design szép fehér rusztikus kerámia tányérban! ..vegetáriánus, laktóz és gluténmentesen 🙂
“ha szeretnénk kiemelni a fűszerek ízét, és történelmileg is összekapcsolni a bort az étellel, akkor leginkább Szerémi zöldet javaslunk a leves elkészítéséhez.” Nagy Luca hobby shéf

A raku tányér is megvásárolható természetesen itt a webshopból a szakácskönyv mellé! 🙂

 

További információk

Tömeg 800 g

Érdekelhetnek még…