Rozmaring sampon

1 190 Ft

Rozmaring sampon zsíros és korpás fejbőrre.

ELADVA

Leírás

A Rozmaring sampont zsíros és korpás fejbőrre ajánljuk. A benne található Ricinus olaj antibakteriális, természetes lágyító hatású, megtisztítja a fejbőrt úgy, hogy az nem marad száraz. Eltávolítja a fejbőrt eltömörítő piszkot és baktériumokat, melyek a korpásodás és kihulló haj elsődleges okai. Ezen felül hidratálja a hajat és kiválóan ápolja a hajtöveket. Haja puhává és finom tapintásúvá válik. Samponjaink lúgos kémhatásúak, ezért javasolt a hajat mosás után enyhén citromos vagy ecetes vízzel leöblíteni.

Használat:

  • Samponjaink lúgos kémhatásúak, ezért javasoljuk, hogy hajmosás után öblítsd le a hajad enyhén citromos vagy ecetes vízzel! Ezt a lépést kiválthatod, ha a hajmosás után egy természetes összetevőjű hajbalzsammal átmosod újra a hajadat.
  • Amikor átállsz ennek a samponnak a használatára, 2-3 alkalom szükséges, amíg a hajad megszokja ezt az újfajta tisztítást. Az első alkalmakkor jobban összeállhat tőle a hajad, azonban 2-3 alkalom után már érezni fogod a különbséget, a hajad sokkal puhább, fényesebb és erősebb lesz.
  • A szappanok és sampon-szappanok közti különbség, hogy a sampon-szappanok intenzívebben habzanak, hogy könnyebb legyen a használatuk.
  • Kiválóan alkalmas a hajhullás és a töredezett hajvégek kezelésére.

További információk

Tömeg 100 g
Összetevők (INCI)