[singlepic id=169 w=150 h=150 float=left]

“Az ember és a környezete egy” … egy  keleti mondás szerint.  A kertek tudatos kialakítása,  ahol a természet alapvető törvényeit figyelembe vesszük különleges aura alakulhat ki, melyben könnyű pihenni,  regenerálódni, és még ihletet kapni is ..:)  A legkisebb zöldfelület  is szolgálhat kibővített élettérként, és éltető, építő erővel ajándékozhat meg bennünket.

A  zöldfelületek, virágok ,  fűszernövények elengedhetetlen, éltető eleme a víz.  A kertben kis tó, kút,  és egy madáritató  is kellemes vízfelületet jelenthet. A madáritató még a legkisebb kertben is elfér, a benne lévő víz energiát ad, és odahívja a környék madarait, …a  madár, és csendes szemlélőjének örömére …:))

[singlepic id=170 w=240 h=240 float=left] [singlepic id=171 w=240 h=180 float=left]

Ezt  a madáritatót ezen a nyáron készítettem kézzel, korongozás nélkül, raku mázzal, akkor még nem sejtettem, h. ilyen csapadékos nyarunk lesz sajnos, ennek ellenére azért remélem sok örömöt jelent.

A fotóért hálás köszönet  Adikának, akinek az édesanyja kapta szülinapjára a családtól,  és a szépen kialakított  kertjük egyik  kedves színfoltja , ahogy a képeken is látszik  ..:))

Még egy fotó, a  mázazás előtti állapotáról:

[singlepic id=172 w=240 h=240 float=center]