duplán mécses1

Egy szívmelengető együttműködés eredményét szeretném megosztani veletek. Ha ismeritek a munkáim, tudjátok, hogy kedvenceim az aromamécsesek különféle motívumokkal, ásványokkal díszítve. Ebbe a designba szeret bele sok kedves ismerősöm, vásárlóm. Egyedi kívánságaitokat is szívesen szoktam teljesíteni, feliratozva személyre szólóan, saját elképzelésekkel. Izgalmas, érdekes feladat a megrendelő álmait- vágyait megértve, egyeztetni a forma és szín irányokat, elkezdeni a munkát és élvezni a közös folyamatot!

feke pál bolti 2 bolti 2feke pál

Talán még izgalmasabb, ha két művész, két művészeti ág találkozik és indul el egy közös együttgondolkodás. Így történt ez akkor is, amikor a jól ismert színész-énekes, Feke Pál tért be hozzám a kis szentendrei boltomba. Különleges volt az ismerkedés: az első egyedi kerámia megrendelését  meglepetésnek szánta kedvesének! Később barátainak és a nagyobb közönségnek szánva újabb terveket indított el. Izgalmas volt figyelni a célt, ahogy egy fiatal színész az üzenet megfogalmazásán gondolkodik, majd a forma- és motívumvilágok közül mit választ, hogyan szeret bele a raku természetes folyamatain keresztül születő esetleges, megismételhetetlen színekbe és felületekbe.

A művész választásából három különböző formájú és motívumú grandiózus aromalámpa és egy új design füstölőtartó született

.pali életfás 2 család szimból1

Mindegyik kerámiával egy gondolat közvetítése volt a cél.

Az életfa, a család és az öt világvallás mind olyan általános érvényű szimbólumok, amelyek jelen, múlt és jövő összefonódása révén, egymás elfogadásának fontosságára  a raku  esetlegességével pedig a  belső egyedi értékeink felismerésére szeretné felhívni a figyelmet.

pali életfás1 feke pál cimke

füstölötartó1 füstölőtartó kettes

A tárgyak megvásárolhatók a szentendrei boltunkban, gyertek látogassatok ki hozzánk egy kellemes séta a Duna-parton egy finom ebéd valamelyik kedves étteremben, egy szép színes különleges illatos Raku design kerámia az otthoni komódra kis asztalra, kellemes fények illatok a mindennapok egyre fényhiányosabb időszakába!

Szeretettel,

M. Szabó Anikó

Raku design szakértő

feke pál mécse üzletben aroma feke pál